Swipe to the left

Hvornår er en kirurgisk maske et must?

Trendebut
03-17
412 Views

At bære en kirurgisk maske for at begrænse spredningen af sygdom er endnu ikke så almindeligt. Der er flere grunde til, at der er splittelse i, om en medicinsk maske er nødvendig eller ej. Først og fremmest kan det tiltrække en masse unødvendig eller uønsket opmærksomhed. En anden grund er, at det kan være ganske ubehageligt, især i et fugtigt eller varmt klima.

I nogle tilfælde er ansigtsmasker ikke engang den perfekte løsning på problemet, ligesom i tilfælde af coronavirus. I dette indlæg tager vi et kig på, hvornår du skal bære en engangsmaske .

Når du skal bære en ansigtsmaske

I dette afsnit vil vi se på forskellige situationer, når det er nødvendigt at bære en ansigtsmaske. Mens mange mennesker endnu ikke har fundet ud af at bære ansigtsmasker, har disse masker deres fordele. Her er nogle situationer, hvor du skal bære en ansigtsmaske. Hvis du har brug for en kirurgisk maske , skal du klikke på https://www.trendebut.dk .

Dosede perioder

Der er tidspunkter, hvor den meteorologiske afdeling forudsiger uklar vejr. I disse perioder forventes luftkvaliteten at falde drastisk, hvilket kan føre til flere åndedrætsbetingelser. Sundhedsministeriet advarer i FAQ-sektionen i deres tidsskrift om, at masker er nødvendige under sådanne forhold.

Så hvis du befinder dig i et sted med diset vejr med en PSI større end 300, har du brug for en maske. Dette er endnu vigtigere, hvis du er ude i flere timer af dagen. Brug af en kirurgisk maske i denne situation sikrer, at du er beskyttet mod risikoen for at udvikle luftvejsbetingelser. (Lær mere: https://da.wikipedia.org/wiki/Surgical_mask

Hvis du er en, der er sårbar over for sådanne forhold, skal du holde dig væk fra sådanne situationer. Hvis PSI er større end 200, skal du holde dig indendørs. Hvis du skal gå ud af en eller anden grund, skal du bære en medicinsk N95- maske . Gravide kvinder, ældre og personer med lunge- og hjerteproblemer bør søge lægehjælp, før de bruger en N95-maske.

Du har ikke brug for en N95-maske i korte perioder med eksponering. Dette betyder, at du ikke har brug for en, hvis alt hvad du laver er at flytte fra dit hjem til arbejde eller skole. Du behøver heller ikke bære en kirurgisk maske til engangsbruk N95 indendørs.

Når du føler dig syg

Der er tidspunkter, hvor du føler dig syg, især med luftvejssygdomme som forkølelse. I sådanne situationer nyser du og hoster. Når disse opstår, ledsages de af små dråber af slim og spyt, som du udviser i luften.

De små dråber bærer vira, der forårsager infektioner. Når andre kommer i kontakt med virussen, bliver de sandsynligvis smittet, især hvis deres immunniveauer er lave.

Du skal bære ansigtsmasker, når du er nede med en åndedrætsbetingelse. Dette vil forhindre virusserne i at sprede sig til folk omkring dig. Når masken bæres korrekt, frigøres dråberne ikke i luften, hvilket holder alle andre i sikkerhed.

Når der er sjove lugter i luften

Uanset hvor smuk din by kan være, har visse placeringer meget sjove lugt. For eksempel, når du går på et tog, er der så mange mennesker med forskellige lugte. De fleste af disse personer har haft en lang dag, og du kan forvente, at nogle af dem har kropslugt.

Et andet eksempel er at gå gennem en gyde, der rækker af flere lugte som urin og opkast. Ja, du ved, hvor groft det kan være. Hvad gør du i sådanne tilfælde?

Du kan let afværge de ubehagelige sjove lugte med en ansigtsmaske. I øvrigt vil disse områder sandsynligvis blive fyldt med luftbårne bakterier. Dette betyder, at en engangskirurgisk maske vil være en perfekt ledsager til at beskytte din næse mod lugt og bakterier.

Problemer med pleje

Der er tidspunkter, du bare ikke ønsker at pleje dit ansigt eller pleje overhovedet. På disse tidspunkter skal du dække dit ansigt for at skjule din skam. Nogle gange er alt hvad du vil skjule en stor bums.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at bære en ansigtsmaske. Dette vil sikre, at din plejehemmelighed holdes sikkert med dig alene. Selv med dette skal du være forsigtig med at tage masken af og bortskaffe den. Dette skyldes, at det sandsynligvis henter flere bakterier, mens du er ude.

Hvordan skal du bære en ansigtsmaske?

En kirurgisk maske har et filter, der hjælper med at begrænse spredningen af sygdomsfremkaldende bakterier. Det er vigtigt at bære kirurgiske masker til engang i de situationer, der er beskrevet ovenfor. Ikke alle ved, hvordan man bærer en medicinsk maske . Derfor sammensætter vi denne vejledning til at hjælpe dig med at bære en maske korrekt.

Trin 1 - Hold din maske ved løkkerne. Træk løkkerne over dine ører, så masken dækker næsen og munden. Det er vigtigt at være sikker på, at masken dækker næsen og munden ordentligt, før du trækker løkken over ørerne.

Trin 2 - Knip den stive kant eller metalstrimmel på din maske. Gør dette på en sådan måde, at det antager formen på broen på din næse.

Trin 3 - I det øjeblik du bemærker, at din ansigtsmaske er snavset, skal du tage den af. Gør dette ved at holde løkkerne på dine ører, og fjern derefter masken forsigtigt.

Trin 4 - Kast ansigtsmasken i en skraldespand. Dette er vigtigt, så du ikke udsætter andre for risiko for sygdom.

Trin 5 - Umiddelbart bortskaffes masken, skal du bruge sæbe og helst rindende vand til at vaske dine hænder. Sørg for, at du gør dette, før du rører ved nogen anden ansigtsmaske eller nogen del af din krop. Hvis du ikke gør det, er der ingen mening i at bære masken overhovedet.

Konklusion

Vi håber, at vi har været i stand til med succes at fortælle dig, hvornår en kirurgisk maske er nødvendig? Du har muligvis også et par andre anvendelser af en engangsmaske . Hvis du gør det, kan du dele dem med os i kommentarfeltet. (Hvis du vil vide mere, kan du besøge https://www.trendebut.dk .)

#kirurgisk maske, #medicinsk maske, #engangskirurgisk maske
Share with your opinion Leave a comment
Fatal error: Call to a member function count() on null in /home/wwwroot/lnmp01/domain/trendebut/web/app/design/frontend/xixi/default/template/mpblog/comments/list2.phtml on line 23